Lysefjorden Inn ble arrangert første gang i 2013 på svært kort varsel. Likevel var det 21 løpere som tok utfordringen, og 18 av dem fullførte det 62 kilometer lange løpet.

Vinnere_samboere_Katharina_Fowler_Bjørn_Magne_Svines_cropped_305x306.jpgKondis.no om 2013-løpet:
Bjørn M Svines vant Lysefjorden Inn

Bildet: Samboerne Bjørn Magne Svines og Katharina Fowler vant førsteutgaven av ultraløpet Lysefjorden Inn 15.juni (foto: Willy Steinskog).

Gratis og krevende
Lysefjorden Inn har ingen deltakeravgift (pga. løpet går på eget ansvar). Løpet er krevende, dette setter krav til den enkelte deltaker om god fysisk form. Det blir ikke organisert noen for for støtteapparat.

Løypa følger DNTs løypenett, men er ikke merket utover det. Deltagerne må forsere 2 500 høydemeter på sine 62 kilometer langs Lysefjorden.

Påmelding innen 19.juni

Ikke bare ett løp, men en løpsopplevelse!
Løpet starter ved Oanes kai og avsluttes i Lysebotn. Løpet er på 6,2 mil - 2500 høydemeter og følger merket løype merket T(DNT løypenett). Løpet starter på vei,videre turiststi og kupert terreng frem til Prekestolhytta.Videre tursti og kupert terreng frem til Songesand. Fra Songesand er det vei og traktorvei inn Daladalen,videre tursti frem til annleggsvei som fører oss ned til Lysebotn.

Den enkelte deltaker må sørge for bestilling av mat, overnatting, og transport videre ut av Lysebotn.

"StHans-fest" med Turistforeningen
Fellesstart med startnummer (deles ut ved startområde ved Oanes kai). Ved mål i Lysfjorden blir det premiutdeling til første, andre og tredje plassering. Vi fortsetter videre med en hyggelig aften hos Turistforeningen i Lysebotn.

Les mer på løpets hjemmeside

Norske ultraløp 2014:
Terminlista for norske ultraløp 2014 begynner å fylles opp. Ennå mangler det et par løp på lista, og det er også noe som ikke er helt avklart (gule felter i oversikten nedenfor):