Kondis1504_350.jpgLine Foss og  Even Chiodera har begge drevet en rekke kondisjonsidretter på høyt nivå, og da de i vår gifta seg, betød det på ingen måte slutten på det idrettsaktive livet. De har nye mål i sikte, og i Kondis nr. 4 får du vite om hvordan de legger opp hverdagen for å få best mulig tid til både treninga og hverandre. 

Karoline Bjerkeli Grøvdal ser ut til å gå mot en spennende sommer som langdistanseløper. Hennes seier på 31.41 i Sentrumsløpet er den klart beste europeiske tida på 10 km hittil i år, og for både henne og de nesten 10 000 andre deltakerne ble årets Sentrumsløp en flott opplevelse.  

16 år gamle Malin Edland har også vist klasse hittil denne sesongen med gull i både UM innendørs og NM terrengløp. I Kondis blir vi bedre kjent med jenta fra Svarstad som løper fort på alt fra 200 m på bane til 2 km i terrenget. 

Eirik Haugsnes har funnet flyten som fjelløper, og også i dette nummeret guider han deg fram til gode opplevelser og fin form like før motbakke- og fjelløpssesongen tar til for fullt. 

Skiveteranen inngår som en del av Kondis, og her møter vi energibunten Tor Håkon Holte som på 1980-tallet var en av landets aller beste skiløpere. Hva bruker han energien på i dag, og hvilke tanker har han om hvordan det bør trenes? 

Har du lyst til å prøve padling, får du gode råd om hva slags kajakk og åre du bør velge. Det samme er tilfelle om du vil kjøpe rulleski, og er du på jakt etter ny sykkelshorts eller våtdrakt, så har Kondis gjort et grundig testarbeid. 

Du får også tips om hvordan du kan forbedre løpsteknikken din - og mye annet interessant og nyttig fra kondisjonsverdenen. Alt i alt får du 88 innholdsrike sider, så er du ikke allerede medlem, er det bare å sørge for å bli det. 

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Skiveteranen_2015-nr2_640.jpgI Skiveteranen får du mange god tips dersom du har planer om å la padling inngå i treninga. (Foto: Svein Ola Hope)

Kondis1504_640.jpgEven Chiodera og Line Foss liker det meste av kondisjonsidrett, men ekteparet har  en særlig forkjærlighet for triatlon. (Foto: Kjell Vigestad)