Kondis1404_350.jpgReidar Borgersen var en av landets beste skøyteløpere. Så prøvde han seg som syklist og fikk så å si umiddelbart suksess. I Kondis nummer 4 forteller 34-åringen om både skiftet av idrett og drømmen om å bli sykkelproff.

Gustav Iden er 16 år yngre, men minst like allsidig som Borgersen. Gustav satser for fullt på triatlon, men hevder seg også godt i løping og sykling. I intervjuet i Kondis forteller han hvordan han trener og hva det er som er drivkrafta. 

På treningssidene følger vi Anders Björk, som tok tak da vekta viste 115 kilo, og som nå trener for å gjennomføre Lidingöloppet. Etter at han begynte å trene har lederen for Oslo Maraton fått et bedre liv, og Anders vil gjerne inspirere andre til å ta steget over dørstokken. 

Kondis har tatt en titt på vårens kondisjonsbøker og anmelder tre inspirerende bøker. Seks par lette løpssko er også satt under lupen, så her kan du finne mulige modeller du både kan trene i og perse med. 

I mai-nummeret finner du også en stor reportasje fra VM halvmaraton der Oslo-bosatte Annie Bersagel imponerte stort med 1.10.10 og 13. plass. Intervjuet med Tjalve-jenta, som noen uker seinere vant Düsseldorf Marathon, finner du i Kondis.  

Kondis nummer 4 har også et eget skibilag i form av Skiveteranen. Her stilles spørsmålet om det var rett å avlyse Birkebeineren. Vi møter en av langrennsheltene fra 1980-tallet, Karl Kristian Aketun. Til tross for en kreftoperasjon for fire år siden holder han seg i form og går årvisst både Birken og andre turrenn.

I Skiveteranen får du også nyttige tips om både utstyr til og trening på rulleski, og her er også reportasjen fra Troll Ski Marathon. 

I tillegg kommer en rekke større og mindre saker pluss faste spalter. Alt i alt får du 88 sider spekka med kondisjonsstoff, så er du ikke allerede medlem, er det bare å sørge for å bli det. 

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis1404_Skiveteranen_640.jpgKari Jakola valgte å gå på riktig dag og vant FredagsBirken. (Foto: Stein Arne Negård)

Kondis1404_640.jpgReidar Borgersen har NM-gull i både skøyteløp og sykling. Nå sikter 34-åringen enda høyere. (Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix)