Geiranger I.L i samarbeid med Eidsdal I.L arrangerer Geiranger fra fjord til fjell. Valgene har blitt mange og man kan enten syklespringe, gå på rulleski eller gå på Dalsnibba, 1500 meter over havet. 

De siste 5 km av løypa til topps går på Nibbevegen, som nylig har blitt brøyta og åpnet for trafikk etter vinteren. Så dermed kan alle nyte den fantastiske utsikten fra toppen.

Nibbedobbelen har per nå 22 påmeldte som er en god økning siden den første ble arrangert i 2012.  Vi tenker dobbelen trygt kan kalle seg en av Norges hardeste Duathlon om ikke den tøffeste. Dobbelen er i alle fall kommet for å bli. 2x21 km og 2x1500 høgdemeter i løpet av en hard formiddag. Landets hardaste duathlon?

Men arrangøren slutter ikke å tenke nytt så nyheten i fjor Nibberennet er i år også. Hele Nibbevegen er asfaltert og arrangøren har derfor opprettet rulleskiklasse - Nibberennet i klassisk stil. Dette betyr også at andre løyperekorder ligg an til å bli slått, særlig i Nibberittet.

Påmelding.
I 2014 var det 890 deltakarar totalt i de ulike tilbudene. Påmeldiger har begynt å sige inn så like greit å melde seg på nå så har du enno ikke meldt deg på gå rett til påmelding her. Prisene er de samme som i fjor. 

Se reportasjen fra Geiranger fra fjord til fjell 2014.

 
Facebooksiden 

Foto_Knut_Arild_Maraak_7_km_ut_i_loepa.jpg
Foto: Knut Arild Maråk fra 7 km ut i løypa.