Kanariøyene viser sin sporty side denne våren.

• Mellom april og mai vil øyene være vert for noen av de tøffeste sportshendelsene i verden, for eksempel Ironman på Lanzarote, TeideXtreme på Tenerife og Transvulcania på La Palma • Den vulkanske naturen på Kanariøyene og kvaliteten på strendene gjør at øygruppen kan tilby en kombinasjon av flotte omgivelser for unike konkurranser som trekker eliteutøvere fra hele verden

– Med våren på trappene så starter et stort antall sportsbegivenheter på Kanariøyene. Mellom slutten av mars og slutten av juni vil øyene være vert for ulike arrangementer som vil måle kapasiteten til entusiastene og de mest ekstreme idrettsutøverne. Triatlon, maraton og langdistanseløp langs kysten og over fjellene, som inkluderer alt fra svømmeetapper fra øyenes kjente strender til sykkel- og løpstraseer ved vulkaner og krater, stier, klipper, skog og sjøveier.

Et vell av naturløyper er valgt på de sju øyene der sportsarrangementene har blitt datoer å merke seg på den europeiske sportskalenderen og som trekker eliteutøvere som Formel 1-racerfører Jenson Button og Natascha Badmann. Det flotte klimaet, som regnes som "det beste klimaet i verden", og unikt landskap gjør Kanariøyene til et paradis for trening og aktivitet når som helst på året. For disse kvalitetene velger mange eliteutøvere øyene ikke bare for å konkurrere i de ulike arrangementene som blir holdt, men også å ha har sine treningsleirer der.

For mer informasjon gå til denne siden.