IMG_2822_Hilde_Johansen_Mari_Hernandez_Marianne_Foelling_RU-palltrio.jpg
Mari Hernandez fra Hurdal (i midten) vant maratondistansen i Telemarks Tøffaste, mens klubbvenninnene i Romerike Ultraløperklubb Hilde Johansen og Marianne Følling ble nummer 2 og 3 på ultraløpet over 81 km.
Foto: Olav Engen


O-løperen som debuterte på maraton
42,2 kilometer i tøft fjellterreng med mye myrløping og stiløs hei, og ikke minst 1700 høydemeter. Det var Mari Hernandez sin maratondebut i Treungen sist helg. Mari har først og fremst konkurrert i orientering, der hun så sent som i fjor vant veteran-NM i alderklassen K50-54. Det lengste hun har løpt i konkurranse tidligere er 32 kilometer - men den gjennomtrente Hurdølingen hadde ingen problemer med å "knuse" konkurrentene på maratondistansen i Telemarks Tøffaste.

Hilde på 2.plass
Hilde Johansen løp inn til en flott 2.plass på Ultraløpet i Telemarks Tøffaste. Ultraløperne startet samtidig med maratonløperne, men etter målpassering maraton fortsatte de ytterligeer 39 km med nye 1300 høydemeter. Hagakvinnen lå bare 10 minutter etter Mari Hernandez etter 42 kilometer, en sterk åpning når man bare er halvveis. Det ble tøft på slutten, men hun holdt greit unna for Marianne Følling som ble nummer 3.

24 fra Romerike Ultraløperklubb i TT
Det var 108 deltagere i Telemarks Tøffaste og 70 av dem på 81 km. Hele 24 av deltagerne løper for Romerike Ultraløperklubb.
På hovedsiden til kondis.no kan du lese mer om TT.
 

IMG_2787_Sondre_Per-Einar_RU-flagg.jpg
Ung og nesten ung fra Romerike Ultraløperklubb:
Sondre Skogsholm fra Gjerdrum og Per-Einar Roth fra Sand delte 18.plassen i det 81 km lange ultraløpet.

Foto: Olav Engen