Med aktive løpere i alderen 12 - 85 år ble årets Egebergløp et svært vellykket arrangement i perfekt løpevær!

Dagens mest imponerende innsats stod 85 år gamle Hermod Telebond for som fullførte 10 km i konkurranseklassen sammen med Anders Rønning. (Foto: Synne Dalen Jordet)

Tett på 10 km

Det var meget sterk konkurranse på 10 km i skogsterrenget der Peder Talsnes (Strindheim IL) sikret totalseieren på 36:05, tett fulgt av fire Ren-Eng-løpere. Per Melander Often fulgte fire sekunder bak vinneren, og Lars Horten Jordet tok den siste pall-plassen seks sekunder senere. Veteranen Terje Olsen som har et drøss med seire i Egebergløpet holder fortsatt høy fart på løpeskoene med sin 5. plass på 37 blank.

En fornøyd vinner av 10 km Peder Talsnes over målstreken. (Foto: Synne Dalen Jordet)

Slitne l¢pere.jpgPer Melander Often og Lars Horten Jordet tok ut alt på 10 km. (Fot: Synne Dalen Jordet)

I dameklassen ble det en imponerende seier til 12 år gamle Maria Sæther Verdenius på 42:57 der hele premiepallen ble fulgt opp av lovende utøvere fra arrangørklubben. Nora Brennmoen tok andreplassen, og kombinert-løperen Mari Leinan Lund endte på 3. plass. Ragnhild Bolstad fra Åslia var beste veteran på 4. plass under minuttet fra pallen.

20 km i fjellet

Ren-Eng-veteranen Jon Per Nygaard  sprang inn til som førstemann på fjelløpet over 20 km på tiden 1:19.24, halvminuttet foran Erlend Brandsnes fra Moelv. Synnøve Volden  (Os) fulgte like bak på 1:20.22 som beste kvinne! Berit Norstad (Tynset) tok her 2. plassen i på 1.27.03.

Solid løping av Jon Per Nygaard (54) som kunne juble for seier på 20 km. (Foto: Synne Dalen Jordet)