Om to uker er det klart for nok en utgave Skåla Opp. Konkurranseklassen ble fulltegnet samme dag som påmeldingen åpnet og med mosjonistene er det nå snart 1400 påmeldte.
Arrangørene håper at værgudene er på Skålas side og at det for første gang kan bli 2000 fullførende.

640_Laura.FotoCPrestegård.jpgLaura Orgue, vinner av Skåla Opp i 2014. Foto: Christian Prestegård.

Det er meget sterke løpere som er ventet til start i årets løp.
På kvinnesiden kommer Anita Håkenstad Evertsen som i helgen gjorde et alrdi så lite comeback og vant Saudehornet Rett Opp.  Laura Orgue fra Spania som topper SKY Running rankingen etter fem av ti løp og spm vant Skåla Opp i 2014.  Sølvvinnar frå EM Eli Anne Dvergsdal som ble nr.2 i helgens motbakkeløp i Norrgescupen Storsylen Opp, tross influensa og som dagen før hadde tatt femteplass på 5000m under NM i Haugesund på ny personlig rekord: 17,06,84. Italienske Antonella Confortola Wyatt kommer og det gjør også May Britt Buer og Kirsten Marathon Melkevik som tilsammen har vunnet Norgescupen i Motbakkeløp de fem siste årene.



På herresiden kommer ingen ringere enn Kilian Jornet, verdens beste fjelløper.  I tillegg kommer Jonathan Wyatt, New Zealand, Joseph Gray USA, itlaienske Emmanuele Manzi og tyrkiske Ahmet Arslan som utgjør et meget sterkt internasjonalt felt. Det blir litt å bryne seg på for de norske med Stian Hovind-Angermund og Torbjørn Thorsen Ludvigsen i spissen.

Langrennsveteranene Kristen Skjeldal og Odd-Bjørn Hjelmeset stiller som vanlig også opp.

Aktuelle pekere:
Hjemmeside for Skåla Opp
Startlister
Les om tidligere utgaver av Skåla Opp på kondis.no sin Samleside.