Sindre og Sondre har begge hatt en strålende sesong med EM-gull på hver sin distanse som det store høydepunktet. I Kondis får vi vite både hva de har gjort for å nå dette nivået og hva de tenker om karrieren videre. Praten går blant annet om trening, kosthold, Kenya-reiser, forsakelser og gleden ved å lykkes. 

Lykes har også Lars Ragnar Manengen som etter en periode som "evig toer" i år har  vunnet Farrisrunden, Bukkerittet og Grenserittet. Vi får høre hva han har gjort for å snu marginene til sin fordel.

På Ung-Kondissidene møter vi Barbro Kvåle som har tatt internasjonale medaljer i flere ulike disipliner - langrenn, skiorientering, rulleski. Nå satser hun friskt mot en ny god skisesong. 

I Kondis nummer 6 blir vi også kjent med Kalle Glomsaker - mannen som har fullført alle Hamburg Marathon som er blitt arrangert - og Stian Remme, syklisten som fortsatt holder liv i proffdrømmen, Tufa Toftdahl som er tøffere enn gutta, og Evy Palm som løp maraton på 2.31.05 som 48-åring! 

Her finner vi også store reportasjer - med flotte bilder - fra Norseman Triathlon og Laugavegur Ultramarathon.

Treningssidene er som vanlig innholdsrike. Øyvind Sandbakk skriver om hvordan en kan forbedre langrennsteknikken også i barmarkssesongen. Thomas Svane Jacobsen fortsetter med sin serie der han forteller om hvordan trener seg opp etter formsvikten han fikk under Mount Everest-ekskepisjonen i vår.

Vi får også et innblikk i hvordan et par av verdens aller sterkeste løpere trener, samt tips om hvor den beste treningslitteraturen er å finne. Gleden ved å øpe med barne-/joggevogn blir også varmt og vakkert skildret.

Kondis tester flere av de nye GPS- og pulsklokkene på markedet og gir et hint om hvilke som egner seg for hvem. 

Ellers er bladet spekket med smått og stort, faste spalter og overraskelser. Det er bare å glede seg, og er du ennå ikke medlem, er det fullt mulig å gjøre noe med det! Da vil bladet komme også i din postkasse.
 
Meld deg inn i Kondis og få ni årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!

 
Sindere Buraas og Sondre Nordstad Moen er både treningskamerater og konkurrenter. I Kondis nummer 6 blir du bedre kjent med de unge storløperne. (Foto: Runar Gilberg)