Stor pågang til tross; det er fortsatt mulig å melde på og det er noen ledige plasser på alle distanser. 

Ledige_plasser_igjen_BCM_2016_640pix.jpg

Frist: Det er mulig å melde på helt fram til og med 29. april, men arrangøren advarer mot at noen distanser kan bli fulle før den tid. Foto: Arrangøren.

 

– Vi skal lage et arrangement som setter sitt preg på byen vår. Først og fremst skal vi få til et godt og sikkert arrangement for alle de som skal delta slik at de sitter igjen med en god opplevelse. I tillegg håper vi at bergenserne stiller mannesterke opp langs løypen. De er jo en vesentlig del av folkefesten vi skal lage. Setter vi deltakerrekord i tillegg, er det en flott bonus, sier arrangementsjef Janne Jensen som har store forventninger til selve dagen. 

Jensen kan fortelle at de har litt lengre intervaller mellom startene i år i forhold til tidligere år.

– Bergen har en del trange gater og smug, og vi skal innom noen av dem. Med lengre startintervaller sikrer vi gode løpeforhold for deltakerne, sier hun. 

De har også økt antall lag i stafetten, og allerede kan de skilte med hele 315 lag påmeldt. Med 10 løpere per lag som løpere en halvmaraton til sammen, blir det 3150 løpere. Det er 512 som har meldt seg på til maraton, 4302 på halvmaraton, 664 på 5 km og 127 til barneløpet. Totalt blir det 8755.

Her finner du all nødvendig informasjon om Bergen City Marathon.

LES OGSÅ: Bergen City Marathon - seier til Åslaug Kaardal og Kenneth Smeby
 

Fest for alle: I fjor var det felles oppvarming fra scenen som engasjerte svært mange av deltakerne. Og som vi ser lot ikke bergenserne seg skremme av været. Foto: Arne Dag Myking/Kondis