To dager før løpet arrangeres har en passert 400 påmeldte til Grefsenkollen Opp. Den gamle rekorden er på 412 fullførte. Har du ikke meldt deg på bør du gjøre det raskt det er nemlig plass til maks 450 deltakere forteller Jon Petter Nielsen fra arrangørklubben Nydalens Skiklubb til Kondis. 
Det er mulig å melde seg på over nett helt frem mot starten da arrangøren er koblet på nett også i startomårdet. HER kan du melde deg på.

Skiløperen Eirik Brandsdal har blitt hauset opp som et av trekkplastrene i årets løp av arrangøren og har blitt omtalt i media to steder.  TIl det skriver han på sin blogg bl.a. dette: 

"Etter disse to sakene begynner jeg å føle meg rimelig dårlig forberedt utifra hvilke ambisjoner det høres ut som jeg har. Jeg prøvde å formulere meg slik at jeg liker å stille på lokale konkurranser og at jeg liker motbakker. Det er noe jeg må bli bedre på (ref. slått av Anders i fjor), så da er dette en fin arena. Jaja jeg skal hvertfall gi alt, så får vi se hva det holder til."

Han skriver videre at han varmer opp til lørdagns konkurranse med BDO-mila i Fredrikstad i kveld. En av dem han møter i Grefsenkollen er en annen skiløper, Christoffer Callesen, så får vi se hvordan skiløperne klarer seg mot løpsspesialistene. 

På kvinnesiden var det i fjor sterk innsats av de aller yngste. Best var imidlertid Annie Bersagel, som satte løyperekord for andre år på rad. Bak henne fant vi ungjentene Ane Uglem Mobakken, Pernille Karlsen Antonsen og Lina Eikenes Hvamstad på 3, 5 og 8. plass. Alle tre er klare igjen og Mobakken og Hvamstad varmet opp med første- og tredjeplass i RYE-Løpet på tirsdag.  De møter bl.a. Monika Kørra fra Ren-Eng.

Les mer på kondis.no Samleside for Grefsenkollen Opp


Premiepall_damer_DSC_1663.jpgDe tre beste kvinnene på premiepallen i 2014:  Christina Bus Holth, Annie Bersagel og Anne Uglem Mobakke  Foto: Mauro Pau