Østremsetra Opp, fra sand til seter, er 5,5 km langt der 350 høydemeter skal forseres på fortest mulig tid. Man kan vel si at dette er et lett motbakkeløp der de fleste kan delta. Det er viktig å være oppmerksom på at i år starter løpet kl. 14.00 og ikke en time seinere som tidligere.

Arrangør er Emblem Idrettslag ved langrennsgruppa som sørger for tidtaking, kiosksalg og garderober på Emblem skule. Men det er Jan Ketil Vinnes som er initiativtaker og hovedansvarlig for dette arrangementet, og han vil arrangere dette løpet hvert år til inntekt for den årlige TV-aksjon. Jan Ketil kan treffes på telefon 97475562.

Det blir også arrangert tur- og familemarsj fra Emblem skule med registrering fra kl. 12.00. Startpenger her blir 100 kr per deltaker eller 300 kr for familien. Vi håper på flest mulig turdeltakere og seinere publikum på setra når konkurranseløperne kommer til mål. Alle registrerte på løp og tur blir med på trekning av mange flotte gevinster.

Kl. 16.00 blir det premieutdeling på Emblem skule, like ved fotballbana. Flotte gavepremier venter på de heldige utrekte. Det er satt opp vandrepokal til beste kvinne og herre i løpet. Dessuten blir det pokaler til klassevinnerne.

Les  viktig informasjon på løpets hjemmeside

Les reportasje fra fjorårets arrangement

Se langtidsværmelding på yr.no for Emblemsfjellet

Påmelding og deltakerliste her


Forehand_maalomraadet_2015
Folksomt i målområdet på Østremsetra, her fra 2015. Jan Ketil Vinnes har satt seg i sekretæriatet.