Rekordlang sesong mars til oktober

Borredalen Rundt kunne ikke vente lenger og drar altså igang årets sesong allerede før 1. april. Arrangmentsgjengen har truffet bra med tanke på de varme dagene vi nettopp har opplevd på Østlandet.
Med Fredrikstadløpet på søndag, er nå løpssesongen igang for alvor i Østfold.
 

Gratis deltakelse 

I en tid hvor flere  løpsarrangementer har nådd kostnader på flere tusen hvis du skal ha med hele familien, er det godt å se at noen arrangerer av pur løpsglede. I Borredalen har det alltid vært gratis og det er det fortsatt!  Unntatt ved et løp der alt doneres bort til SOS barnebyer.
 

Variert løype

Løypa i Borredalen Rundt er på 5,6 km og går både i skogsterreng, fjell og på grus. Du finner fine løypekart med både zooming-muligheter og satelittmodus her.
 

Borredalen 014_2.JPGHøststemning i Borredalen Rundt i 2012.
 

En ny tid for Borredalen Rundt

Borredalen Rundt har utviklet seg betraktelig de senere årene. i 2011 kom Anne Marie Andersen inn og overtok nettsiden og arrangøren ble også mer aktiv på facebook. I år har hun fått flere med seg hele syv personer i styret (arrangementskomitéen).  Disse sørger for å rekruttere folk til sekretatriatskorpset, oversende resultater til byens aviser samt ivareta nettstedet og facebookgruppa.
 

WAVA Alders-justerte tider

  • Nytt av året er fire løp hvor resultatlsitene vil bli laget etter WAVA-tabellen. Her blir det premier. Datoer : 25. april, 13. juni, 15. august og 19. september
  • Smart Energi mila - onsdag 31. mai kl.18.00 -  kr 60 til inntekt i Borredlaen Rundt
  • AXEPT Regnskap-mila søndag - 3. september kl 12:00. Et aldersjustert  løp etter WAVA-tabellen med premier til kvinner+menn på 1., 2. og 3. plass . - kr 60, til inntekt i Borredalen rundt.
  • Masse flotte premier som vil deles ut i utvalgte løp. Her er premielista

  • Utdeling av den flotte tekniske Borredalen rundt t-skjorta i hvert løp.

  • Borredalsløpet 13. juni -pris minimum kr 50,- for å delta og alle inntekter går til "SOS barnebyer".

 

Terminlisten

Arrangørene av Borredalen Rundt har lagt ut oversikt over alle løpene sine og noen til i Fredrikstad. De har brukt Kondis sin terminliste til å vise frem hvilke tilbud de løpsglade har i sitt nærmiljø. Kanskje noe ditt arrangement også kan gjøre?  HER har du alle arrangementer i Fredrikstad.

Hjemmesiden til Borredalen Rundt.     Facebooksiden til Borredalen Rundt.

 

Nerdene.jpg
Et historisk bilde fra kondis.nos tidlige dager: Borredalen Rundt i 17. april 2001.
Fra venstre tidligere Kondis-president  Stig Vangsnes, tidligere Kondis-ansatt  Jan Terje Nilsen  Steinar Lien og nettredaktør Heming Leira .

Det var Jan Terje Nilsen og Heming Leira som hadde dratt i gang Distrikskampanjen hvor de dro rundt og besøkte "mindre" løp i Norge og utlandet. Bilder fra det "historiske" løpet kan du finne her.