Evine Westli Andersen, Løten OL vant D17 ett minutt og 15 sekunder foran Tiia Tallila, Valkeakosken Haka. Eskil Frøisland, Vang OL vant H15-16 11 sekunder foran Even Lindaas, Elverum OK. I H17 vant Stanimir Belomazhev, Hadeland OL 28 sekunder foran Hans Jørgen Kvåle, Hadeland OL.

Det var litt lite snø og noe isete forhold, spesielt i de maskinkjørte løypene. Scooterløypene var betydelig bedre å gå i, og ellers var det fine forhold. I alt stilte 170 løpere til start lørdag.

Søndag ble det en Hedmarkseier på mellomdistansen. Even Lindaas, Elverum OK vant H15-16 ett minutt foran Per Clemet Wisløff, Asker Skiklubb. I D17 tok Evine Westli Andersen, Løten OL 3. plassen, ett minutt og 18 sekunder bak Anine Ahlsand, Nydalens SK. Stanimir Belomazhev, Hadeland OLtok en ny seier i H17 24 sekunder foran Lars Hol Moholdt, Wing OK. 176 løpere til start søndag.