Bildet: NRKs langrennskommentator, Jann Post, har meldt seg på JessheimMila, og oppfordrer alle andre til å stille også. På bildet ser vi Jann lange ut i Oslo Maraton 2013 (foto: Bjørn Hytjanstorp)
 

Jessheimløpet arranges i samarbeid med Elixia lørdag 23. august, og start og mål er utenfor Elixia ikke langt fra Jessheim friidrettsstadion. Arrangementet er tredelt: JessheimMila, Miljøstafetten og BDO-runden.

Dette er samme helg som friidretts-NM arrangeres like ved, og alle deltagerne som har betalt startkontingent i Jessheimløpet kommer gratis inn på NM-stadion.

Se all info på Jessheimløpets hjemmeside

Påmelding

Friidretts-NM

Jessheimlopet-Header.jpg

JessheimMila er en kontrollmålt, lettløpt 10 km som går på tilnærmet bilfrie veier i og rundt Jessheim. Arrabgøren håper JessheimMila vil bli en «høydare» for både eliten, supermosjonisten og den tradisjonelle mosjonisten. Vi skal gjøre vårt beste for at JessheimMila skal bli Romerikes svar på Sentrumsløpet.

Miljøstafetten har som ambisjon å være et sosialt treffpunkt for venner, kollegaer, skoleklasser, lærerværelser, treningsgrupper osv. Stafetten er en modell av den danske DHL–stafetten som regnes for å være verdens største mosjonsløp.

BDO-runden er et løp for barn i alderen 3 til 12 år. Det som er spesielt med BDO-runden er at det ikke skal løpes en konkret distanse. Her skal man nemlig løpe/gå i henholdsvis 10 og 20 minutter.

LØYPEKART:
Nedenfor ser du løypekartet for årets JessheimMila.
I praksis går hele løpet på gangveier og fortau. Løpet starter lørdag kl 13:00, så det kan kanskje bli trangt noen steder - men vi regner med at arrangøren lager flere puljer ved stor deltagelse.

Jessheimlopet-Loypekart10km-2014.jpg