Den nye datoen for NM Friidrett blir helgen 18. til 20. september etter at NM-komiteen nå har besluttet at det ikke er mulig å holde på de opprinnelige datoene i juni. Hensynet til den pågående korona-pandemien gjør at man nå flytter hele arrangementet til etter sommeren. Det blir da en kollisjon med BMW Oslo Marathon som i år har innlagt NM i halvmaraton, så dermed kan det bli en del løpere som blir nødt til å velge hvilket mesterskap de skal satse på. Mange av favorittene på de lengste distansene i NM Friidrett vil også være i favorittsjiktet på NM halvmaraton, så dette kan få konsekvenser for medaljene.

Leder av NM-komiteen Anita Bolstad Raa understreker at det i dag er vanskelig å spå hvordan situasjonen vil være i Norge på det nye tidspunktet og at det kan fremover oppstå ting som NM-arrangøren må agere i forhold til:

– Vi oppfordrer derfor alle som nå vil bestille reise om at dere bestiller billetter som kan endres.

– Kollisjonen med NM halvmaraton skyldes bare at det dessverre blir et veldig trangt program utover høsten.

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957