Onsdagens løp bød på et småkuppert terreng med mange stier og tynningshogst i omreådet mellom Østmarksetra og Haraløkka på Bøler. Det ble mer utfordrende enn de fleste forventet og det var få som kom seg gjennom de 3,7-3,9 km lange løypene uten tidstap. Det ble som vanlig konkurrert i 4 klasser/løyper.

Nattens totalt raskeste og vinner av Legendar-klassen var Anders Nordberg, Nydalen, som brukte 25,29 min på sine 3,9 km. Han var da 4 sek foran Eirik Kamstrup Hovind, Halden, mens Håvard Haga, Nydalen fulgte på 3. plass ytterligere 38 sek bak Nordberg.

Ola-klassen ble også denne gangen vunnet av Jostein Nørbech, Nydalen med tiden 29,44 min, nærmest fulgte Jens Johan Brekke, Lillomarka og Trond Kortner, Østmarka, begge  1,45 min bak.

Natten raskest damer finner vi i Kari-klassen, som ble vunnet av Agnes Leo, Halden, hun brukte 36,21 min på sine 3,9 km. Her fulgte Kristine Fjeldbo, IL Tyrving nærmest 10 sek bak, mens Nydalens 15 åring, Oda Scheele ble nr 3, 2,16 min bak vinneren.

I Lokal-klassen ble det seier til fjorårets sammenlagtvinner; Erik Paulsrud, Koll med tiden 32,30 min på 3,7 km. Rune Rystad, Nydalen fulgte på 2. plass 52 sek bak, mens Theodor Mo Hjelseth (14 år), Nydalen fulgte på 3. plass ytterligere 54 sek bak.

Rekruttklassen løp 1,9 km og hadde hele 22 deltagere. Her var det 3 løpere fra den lokale klubben Oppsal, som inntok toppen av pallen sammen Sondre Olaussen, Simen Skeide og Christoffer Ånensen med tiden 20,19 min.

Nattcupen fortsetter neste uke med nytt løp fra Lokalet ved Sakansebakken i Sørkedalen.