Desverre fullførte ikke Øyvind. Marthe fullførte og kom inn på en sterk tid, 11:43:01, og ble dermed 18 i FPRO.

Triatlet Gudmund Snilstveit (representerer Bergen Triathlon Club) var søndag 25. mars
 i aksjon i Ironman Asia-Pacific Championship i Melbourne. Der var målsettingen å klare en plassering blant de 15 beste for å sanke poeng til VM-kvalifiseringen. Slik skulle det dessverre ikke gå. Etter 3,8 km svømming  (59 minutt og 13 sekund)  lå Gudmund plassert på 38. plass i klasse MPRO. Da 180 km sykling startet hadde han mye å ta igjen. Etter 4 timer og 31 minutter hadde Gudmund avansert til 16. plass, bare noen sekunder bak 15.plass. Sykkeltiden gir en snittfart på 39,8 km/t og avstanden opp til beste sykkeltid var ikke avskrekkende; 7 minutter. Den var det vinner og regjerende verdensmester i Ironman, Craig Alexander som hadde. 

På den avsluttende maratonløpingen ble det tidlig tung. Etter 6 km valgte Gudmund å roe ned tempoet siden han rett og slett ikke greide å holde høy nok fart til en topp 15 plassering. En leggskade har vært til hindring i treningsforberedelsene og dette kan ha spilt inn da det er nødvendig med mye distanseløping for å holde høy fart gjennom maratonen på en Ironman. Plasseringen ble til slutt 31. plass i klasse MPRO med tiden 9 timer, 19 minutter og 39 sekund. Dette er nøyaktig 41 minutter bak den norske rekorden
 Gudmund satte i november i fjor.

IM Melbourne ble totalt sett skuffende, men Gudmund er motivert for å trene igjen umiddelbart. I månedene fremover er det flere Ironman og halv-Ironman konkurranser i Europa, og også her i Norge. Den 8. juli er det blant annet klart for Ironman Haugesund, den første konkurransen i Ironman-sirkuset i Norge noen gang, som det vil være mulig å hente VM-poeng i.

Du kan lese mer på Gudmunds hjemmeside: 
gudmundsnilsveit.com

Her finner du komplette resultatlister:
Ironmanmelbourne.com