Bildet av den påtroppende lokalredaktøren er fra sommerkarusellen 2011. Fotograf er avtroppende lokalredaktør Oddny Ringheim.

Det var forøvrig høsten 2011 Jørgen Pettersen kom inn som reporter for kondis.no i Hordaland, og det hele startet med et oppdrag som vikarskribent på Stoltzekleiven Opp.

- Han utmerket seg allerede da med veldig fine bilder, og han har fortsatt å levere store, flotte fotoreportasjer med friske tekster, sier Oddny om 44-åringen som overtar lokalredaktørrollen etter henne.

- OK, da er jeg på plass første januar som Hordaland-redaktør. Likevel er det mulig at jeg tar et par oppdrag nå i slutten av desember. Varegg og BFG Bergen har et par fine løp før julaften, sier Jørgen i det han bekrefter sin nye rolle for kondis.no.
 

SoJoergen_Pettersen_medarbeider_DSC_0214.jpgm Hordaland-redaktør har han med seg flere reportere som skriver for kondis.no i fylket. Jørgen trenger altså ikke skrive alt selv, men kan koordinere og støtte seg på de andre skribentene der han selv ikke rekker.

Selv har Jørgen bakgrunn som syklist på elitenivå, så han har også laget en god del sykkelreportasjer for papirutgaven av Kondis.

Se omtale fra da Jørgen Pettersen kom inn som kondisreporter i 2011
- Som Kondis-reporter får jeg utviklet meg som fotograf og lærer meg å intervjue folk, bruke fantasi når man skal skrive fra løpene og best av alt er å få del i all idrettsgleden som man som reporter står midt oppi, sa han den gangen - og det gjelder fortsatt.