Marianne Røhme (50) er daglig leder i Kondis og ansvarlig redaktør for bladet  og nettsiden. Hun er utdannet sivilagronom fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og journalist fra Høgskolen i Oslo. I tillegg har hun bygd på med økonomi og medielederutdannelse. Hun kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør for to tidsskrifter i Tun Media. Marianne er en ivrig kondisjonsutøver. Liker best løping, men er også å finne i skiløypa på vinteren eller på sykkelen om sommeren.

 

Vignett-kondiskommentaren.jpgKondis er for tida inne i en periode der vi skal evaluere forrige strategiperiode og planlegge mot en ny. Et spennende stykke arbeid. Det føles litt som å få en mulighet til å begynne på nytt med blanke ark. Selv om vi vet godt at mye av det som vi forbinder med Kondis i dag, også vil være med inn i en ny strategiperiode. Et ekstra stort fokus på strategiarbeid i en periode, gir oss imidlertid en god mulighet til å avdekke svakheter og til å forbedre oss.

Problemet med denne typen arbeid er at det er ingen av oss som kan se inn i framtida. Vi må anta og forestille oss hvordan ting vil bli. Noe kan vi fastslå med en rimelig stor grad av sannsynlighet ved å gjøre grundige medlemsundersøkelser og undersøkelser om markedsutviklingen, men mye må også basere seg på antagelser. Såkalt profesjonell gjetning.

Kondis har med få unntak hatt en jevn medlemsvekst fra år til år de siste 20 åra. Medlemsvekst er ikke noe mål i seg selv, men et godt bilde på at interessen for kondisjonsidrett har vært økende, og at vi har klart å gi de kondisjonsinteresserte noe de har ønsket seg.

Vi vil nå gjerne vite hva du mener vil være Kondis sine viktigste satsingsområder framover? Dersom du er medlem vil vi gjerne vite hva du setter pris på ved organisasjonen, og dersom du ikke er medlem vil vi vite hva som må til for at du skal finne det interessant å melde deg inn. Send meg gjerne en e-post med synspunkter og tips.

Helgen 10.-12. oktober samles styret og de ansatte til strategiseminar. Tipsene som kommer inn tar vi med oss inn i møtene.