Ungdomens 10-mila ble innledet fredag kveld med stafett for de til og med 12 år med en felles klasse for gutter og jenter. Her stilte 113 lag til start, hvorav Nydalen stilte med 2 gutte og 2 jentelag. Stafetten bestod av 4 etapper, hvor 3. etappe kunne løpes parallelt av inntil 3 løpere. Nydalens 1. lag ledet ut på siste ettappe tett fulgt av en rekke lag. Til slutt ble 2. plass på guttene fra Oslo, kun slått av forårsvinner Stora Tuna. På 11. plass kom Nydalens jentelag, som dermed var beste rene jentelag i stafetten. Guttene på 11 år ble nr 12, mens 11 års jentene ble nr 84.

Natt til lørdag startet stafetten for de under 18 år, hvor guttene løp 10 etapper inkludert noe nattetapper. Nydalen var her hele veien med i toppen og kunne tilslutt løpe inn til en sterk 7. plass. Tullinge SK vant denne klassen.

Jentene inntil 18 år løp også på lørdag morgen, her gikk seieren til Eksjö SOK etter at de hadde løpe 5 etapper. Nydalen ble her nr 60, mens et balndingslag fra Nydalen, Halden og Raumar ble nr 54.