Johan Kaggestad er nettopp kommet med treningsboka "Fra null til hundre - finn formen med Johan Kaggestad". Kondis møter forfatteren, journalisten og treneren som sjøl prøver å få lagt inn minst en halvtime med variert mosjon hver dag. 

- Den daglige helsegevinsten er viktigst, sier han i intervjuet med Kondis. Samtidig forteller han at han stadig er fascinert av toppidretten, og særlig Tour de France som han har formidla til norske TV-seere i en årrekke. I intervjuet gir han også uttrykk for hva han synes om både jukset og innrømmelsene til Lance Armstrong.

Den nye boka til Johan Kaggestad blir også anmeldt i Kondis-bladet og kan kjøpes fra Kondis-butikken. Her er også ytterlig en bokomtale og test av to skinyheter.

I tillegg til Johan Kaggestad blir vi kjent med den svært aktive og spreke Iden-familien i Bergen. Sønnene Gustav og Mikal er blant landets beste triatleter, men de gjør det også godt i løping og sykling. Mor Marit og far Geir nøyer seg ikke med å legge forholda til rette for barna - de er sjøl aktive og konkurrerer i både sykling og løp.

Larisa Kristiansen satsa langrenn, men etter å ha stilt i et sykkelritt, ble hun så fascinert av den idretten at det nå er sykling som gjelder. 17-åringen har allerede vunnet norgescupen og deltatt i VM. Møt henne på Ung-Kondis-sidene!

Aldri et Kondis uten treningsstoff. I dette nummeret får du tipsene og øvelsene som gjør at du kan unngå langdistansekne, og trappeløpsspesialist Eirik D. Haugsnes forteller hvordan du kan bruke trappetrening til å bli en bedre løper og skiløper. Nylig var Haugsnes i New York og løp Empire State Building Up. Kondis har reportasjen.

Har du lyst til å prøve deg på en ironman? Kondis kjører i dette nummeret i gang en serie om hvordan du kan bygge opp formen til å klare den ultimate kondisjonsutfordringen til sommeren eller  høsten. I bladet gis også god tips om hvordan du best skal takle overgangen fra vinter og skigåing til vår med løping og/eller sykling.

Kondis nr. 2 inneholder også et fyldig skibilag i form av Ski-Veteranen. Her er både treningsstoff og reportasjer - pluss resultater fra både turrenn og veteran-VM.

I tillegg finner du de faste spaltene - og mye mer. Er du ikke allerede medlem i Kondis, er det bare å sørge for å bli det. Da får du både dette nummeret og resten av Kondis-utgavene i 2013 pluss en treningsdagbok og en bok med spenstige idrettssitater på kjøpet. 

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 


Harald Helmersmo har gått alle de 37 Holmenkollmarsjene som er blitt arrangert og kom til Kollen iført gulltrøye i årets marsj. I Skiveteranen blir du bedre kjent med spreke karen fra Konnerud. (Foto: Bjørn Johannessen) 


Johan Kaggestad fyller 70 i løpet av året, men holder seg sprek både fysisk og mentalt. Nå er han kommet med ei ny treningsbok - "Fra null til hundre". (Foto: Heiko Junge / Scanpix)