Mange har kanskje hørt om Blodomloppet, Sveriges største løpsserie imed arrangement i 17 svenske byer, og med foreløpig over 70.000 påmeldte. Noe lignende drømmer ikke arrangøren i Norge om, men håpet er i alle fall at løpet på Jessheim etter hvert skal vokse seg stort.
 

Blodomløpet er et mosjonsløp for alle. Blodomløpet er et mosjonsløp for alle. Gjennom din deltagelse fremmer du blodgivning i Norge. Blodomløpet arranges på Jessheim dagen etter åpningen av det nye LHL sykehuset 8.juni. Gjennom din deltagelse viser du også din støtte til LHL og folkehelsearbeid. Teknisk arrangør er Ull/Kisa IL i samarbeid med LHLs lokallag. 

Det blir både kontrollmålt løype, 5 km rundt idylliske Nordbytjernet, og tidtaking for de som ønsker det. Men først og fremst handler dette om å engasjere deltagernei et folkehelsehelseperspektiv.
 

Nordbytjernet-kart.jpg

Løypa går rundt Nordbytjernet som ligger rett sør for LHL-sykehuset og ved E6-avkjøringen Jessheim nord.


Det blir også egen HC-løype, og et omfattende samarbeid med skolene i Ullensaker om et barneløp for de under 16 år. Det legges også opp til å engasjere lokale bedrifter og intern konkurranse mellom disse.

UKI-tabellen med omregning av tider etter kjønn og alder benyttes i tillegg til ordinær resultatliste.

PÅMELDING

Blodomløpet på facebook


Flyer .jpg