O-boka kommer for 14. gang. Først og fremst dokumenterer og forteller o-verket hva som har skjedd på de store konkurransene og hender i det ganske land. Med hjelp av gode bidragsytere kommer nå den aller beste av de 14 utgavene.

– Det er små gode historier på alle sider i boka. Du finner noe nytt hele tiden, sier Vidar Benjaminsen som sammen med Erik Borg gir ut O-boka.

Boka skal både inspirere og glede. Mange av historiene vil gi ekstra energi til å ta tak og stå på for orienteringssporten. Lærerike veivalg er med fra mange store konkurranser og det er også kart fra mindre løp.

– Hva er de mest interessante kartene?

– Det er utrolig høyt nivå på kartfremstilling i Norge, og interessante kart over alt, ikke minst ute i distriktene, sier Vidar. – På Vestlandet har de noen fantastiske områder som de fleste av oss bare må nøye oss med å få sett på trykk i O-boka. Det inspirerer til en Norge-rundt reise på kart.

oboka2016.jpg

Boka kommer på Blodslitet kommende lørdag. Prisen er som de siste årene 430 kroner selv om det både er flere kart enn noensinne og åtte sider mer enn i fjor.

– Hvordan er det mulig å holde prisen?

– Først og fremst at vi har en trofast kundegruppe, smiler Vidar. – Men vi har med oss noen gode annonsører også. I år er det også reklame for løp du bør legge inn i kalenderen for 2017. Og det er jo bra både for leserne og O-boka.

Mange lag og klubber har den også til salgs.

Den kan også bestilles på hjemmesiden eller med direkte kontakt med utgiverne Vidar Benjaminsen (b-sats@online.no – 9320 4790) og Erik Borg (erik.borg@gmail.com – 930 11 422).

– Hva er den viktigste grunnen til å kjøpe O-boka?

– Ingen andre idretter i Norge har maken. O-boka gir kjøperen en herlig leseropplevelse, den passer til absolutt alle aldersgrupper, og den har en unik samleverdi for kommende generasjoner, avslutter Vidar.

For de som måtte ha hull i hylla, er det mulig å supplere med tidligere utgaver, og det er også et utrolig tilbud på alle 14 utgitt bøker til 1490 kroner.

O-Boka

Pressemedling: Erik Borg