Det ble løpt fort da høstens utgave av Atnaløpet gikk av stabelen tirsdag 16. september. Odd Gundersen Sagbakken kom for å sette rekord og var nær. Han løp litt feil midveis og tapte nok noen sekunder. Han lovet å komme tilbake til våren og ta rekorden som er på 31.20.

Martin Grønvold løp et nytt godt løp og satte pers med godt over minuttet fra vårløpet. Simen Killingmo, som i likhet med vinneren er fra Tolga, debuterte med et solid løp og tok 3. plassen. Sverre Grønvold åpnet forsiktig og perset også mye. Siste tre km hadde han antakelig best tid av samtlige og spurtbeseiret løyperekordinnehaver Vegard Jørstad på siste runde inne på Atna stadion. Artig for publikum med slike dueller.

Elin Gustu, som brukte Atnaløpet som oppkjøring til kommende lørdags Oslo Maraton, løp et kontrollert løp og var best i dameklassa. Jorid Furuseth Sundet løp et jevnt godt løp og var suveren i juniorklasen.