I disse koronatider gjør arrangører av o-løp det de kan for å gjennomføre løp, samtidig som det tas korona forhåndsregler. I dag var det todelt samlingsplass en for jenter og en for gutter med 100 meters avstand. Løpet var også delt opp i flere mindre kohorter av 50 løpere. På start og mål var det håndvask og antibac, så renholdet har vel aldri vært bedre på et o-løp.

Dagens rakeste gjennom den 5,8 km lange seniorløypen var fjorårets VM konge: Olav Lundanes fra Halden, som vant med 1,19 min margin til førsteårs senior Elias Jonsson, NTNUI.

Blant damene var førsteårs junioren Pia Young Vik fra Nydalen den raskeste og slo både eldre juniorer og seniordamene i den 4,7 km lange løypen. Nærmest var senioren Marion Aebi, Tyrving IL, som var 46 sek bak.