Sognsvann_Rundt_Medsols_banner_640.pngOnsdag åpner løpssesongen utendørs når arrangør Sognsvann Rundt Medsols (SRM) inviterer til en runde rundt Sognsvann. I beste SRM-stil foregår det hele på enkleste vis. Løpet går kl.18:00, men først er det en liten premietrekning  kl.17:45. Deretter løper en og tar tida på seg sjøl. Tidene blir samlet inn etter løpet.
Det rekker akkurat å bli mørkt til kl.18:00, og mange løper løpet med hodelykt.

Mot rekorddeltakelse
Arrangørløpet har alltid vært åpent for alle, men det var først i fjor at mange "oppdaget" løpet. Hele 51 valgte å løpe arrangørløpet i stedet for å gå på ski under de meget gode skiforholdene det var i Oslo i fjor. I år er det påmeldt 88 deltakere allerede, og påmeldingen er åpen til kl.15:00 på onsdag. 

Gratis å delta. Trekning av premier for nettpåmeldte
Arrangøren oppgir at skal du være med på trekningen, så må du melde deg på over nett. Løpet er gratis å delta på, men en må melde seg på over nett.

Distansen er en runde rundt Sognsvann, nærmere bestemt 3258 meter.

Gode løpsforhold årstiden tatt i betraktning
Hvordan er så løpsforholdene rundt Sognsvann? Arrangøren løp en tur rundt vannet mandag ettermiddag og rapportere at det var ca. 60 % av løypa som var bar og på resten lå det is som var godt strødd. Gode løpsforhold årstiden tatt i betraktning.

For mer detaljert beskrivelse av løpsforholdene og for påmelding til løpet kan du gå til hjemmesiden for 
Sognsvann Rundt Medsols.

Lopere_i_startomraadet_640x480.jpgFlere var ute og løp rundt Sognsvann mandag ettermiddag. Her noen unge tyskere som prøver Norges mest brukte treningsløype.

Underveis_paa_den_foerste_kilometeren_640x480.jpg
Over halve løypa har bart underlaget (og resten av løypa har is som er meget bra strødd) . Her ser vi løypa etter ca. 1 km.