Da vi i forrige uke lanserte at vi ønsket å satse mer på kondis.no ved å lage flere saker som skulle være forbeholdt våre medlemmer, var dette en gladnyhet vi hadde gledet oss lenge til å kunne presentere. 

Ettersom sakene skulle være tilgjengelig kun for våre medlemmer, måtte vi legge inn en innlogging slik at ikke de som ikke var medlem skulle kunne lese saken gratis. Etter lanseringen oppstod det problemer ved at flere ikke kom inn på saken vi hadde lagt ut, selv om de skrev inn sitt medlemsnummer som brukernavn i feltet under den røde boksen, og videre sitt telefonnummer som passord. 

Nå ser dette ut til å være i orden. I tillegg har vi lagt inn en mulighet for at de som vi ikke har registrert telefonnummer i vårt medlemsregister, skal kunne logge inn med sitt postnummer som passord. 

Selv om du nå kan logge på uten å melde inn ditt telefonnummer til oss, vil vi likevel anbefale deg å gjøre nettopp det slik at vi har mest mulig nøyaktig kontaktinformasjon på deg. Det kan være nyttig om vi skulle ha behov for å kontakte deg ved en seinere anledning. 

Vi er i den spede begynnelsen i dette med å lage medlemssaker på kondis.no. De sakene vi alltid har laget fra ulike arrangementer rundt om i landet, vil fortsatt være åpne saker for alle. Medlemssakene vil være dybdeintervjuer, tester og treningssaker, og vi håper å kunne gi dere mye av dette i årene framover. 

Den første medlemssaken som ble laget på kondis.no var historien om Rebecca Hilland, maratonløperen som ble motbakkedronning mot alle ods.