Kondismedlem Sponset innhold
Oppvarming kan ha mye for seg enten en skal løpe i landslagsdrakt eller en er mosjonist og skal delta i et helt vanlig løp. (Foto: Kjell Vigestad)

Oppvarming kan ha mye for seg enten en skal løpe i landslagsdrakt eller en er mosjonist og skal delta i et helt vanlig løp. (Foto: Kjell Vigestad)

Oppvarming – har det noen hensikt? Og hvordan gjøres det?

Sesongen er i gang, og formen skal bygges opp på trening og vises fram i konkurranser. Svært mange oss sørger for å varme opp før både konkurranser og intervalløkter. Hvorfor gjør vi det, og hva er beste måten å varme opp på?

Du må logge inn for å lese denne artikkelen.

Kondis medlemsinnlogging:


Har du gløymd passordet?

Dette er en artikkel som er forbeholdt medlemmer i Kondis

Allerede medlem? Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt registrerte telefonnummer som passord til å logge inn. Alternativt kan du bruke ditt postnummer som passord.

Dersom du har vært medlem hos oss lenge, har vi kanskje ikke registrert telefonnummeret ditt. Da får du ikke logget inn med dette før det er registrert i vårt medlemssystem. Du kan da enten gå inn på min side og legge inn ditt telefonnummer, eller du kan sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis for å få tilgang. Meld deg inn i dag og bli medlem ut 2016 og hele 2017. Du får 12 nummer av Kondis for bare 349,- kroner (Unge under 20 betaler kr 175,-).

KONDISMEDLEMSKAP


Kjønn*
AdresseSkriv inn land her

Må være mellom 7 og 10 tegn


FødtKVINNESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
HERRESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
Jeg ønsker også
Ordregebyr på kr 29 og porto kommer i tillegg. Kryss av: