Mikkel+Lund+raskest+i+dagens+l%F8p
Mikkel Lund raskest i dagens løp
Dagens løype var lagt så mye som mulig i skogsterreng, men pga snø ble det også denne gangen endel løping i mindre veier i området rundt skolen. Løypen var denne gangen på 2,6 km og hadde 18. poster med varierende vanskelighetsgrad.

Denne gangen var det et meget sterkt felt i herreklassen med Jørgen Rostrup, Kristiansand og Mikkel Lund Bækkelaget, som de på forhånd antatt beste løperne. Det ble en tett og spennende konkurranse hvor Mikkel Lund vant med 2 sek margin foran Graham Gristwood Tyrving. På tredje plass ytterligere 1 sek bak fulgte Jørgen Rostrup.

I dameklassen viste Guro Flatekval, Bækkelaget, seg nok en gang som den beste løperen og tok nok en klar seier med hele 1,01 min margin til Mariann Ulvestad, Heming/Njård OL. På trredje plass kom Annika Zell Nydalens Skiklub, ytterligere 1,20 min bak .
Dermed har Guro sikret seg en solid ledelse i sammendraget med tre strake seier av tre mulig i årets cup.

Oslo City Cup fortsetter med løp nr 4, tirsdag 2. mai fra Kringsjå skole, før det hele avsluttes med jaktstart i Gaustadskogen tirsdagen etter.