Oslo City Cup ble tirsdag avsluttet med jaktstart fra Gaustad. Løpere med resultater fra tre av de fire innledende løpene og avstand opp til leder på under 30 min fikk løpe jaktstart, mens de øvrige  startet på minutt start etter jaktstarten. Løypene ble innledet med poster i området rundt Gaustad sykehus og nærliggende boligområdet, mens siste halvdel gikk i Gaustadskogen hvor det ble mer mye retningsendringer og veivalgsmuligheter.

occ09_onorge.jpgDe tre beste i dameklassen, Foto: o-norge.no

I damenes seniorklasse løp Emilie Westli Andersen, Løten o-lag ut i tet,men ble etter hvert hentet inn av Bækkelagets Kine Gulliksen. Disse to fulgte hverandre helt til målstreken, hvor målfoto ikke gjorde det mulig å skille dem, dermed ble det delt seier her. Siri Ulvestad, Nydalen ble nr 3, 1,27 min bak.

I herreklassen ble det også jevnt, men her stakk den svenske landslagsløperen i langrenn, Martin Johansson, som løper for IL Tyrving av med seieren. Arrangørklubben Hemings førsteårs junior Kasper Fosser fulgte på 2. plass kun 6 sek bak. Dag Blandkjenn, Kristiansand OK ble nr 3, 1,36 min bak.

Ungdomsklassene ble vunnet av Sander Arntzen, Asker Skiklubb og Oda Scheele Nydalens SK. Sander vant med 1,31 min til Lars Young Vik, Nydalen. I jenteklassen var det noe tettere i toppen, Oda vant her med 15 sek margin til klubbvenninne Karianne Olsvik Dengerud.