Arrangøren av Oslo Maraton, Sportsklubben Vidar - har en stund syslet med tanken om fellestreninger for oss vanlig dødelige. Målet er selvfølgelig Oslo maraton. 
Og sammen med Kondis, Aftenposten og Runners World har opplegget endelig sett dagens lys. 
Åstedet var Sognsvann, som viste seg fra sin beste side denne lørdags morgen.

SK Vidar stilte opp med 4 trenere, alle løpere fra klubben. Opplegget er ganske enkelt : felles oppvarming og intervaller etterpå i grupper tilpasset ens nivå. Jeg talt nok ikke alle, men anslår at rundt 100 stk hadde møtt opp. Det er en veldig bra start.
Neste lørdag kl.10 er det på'n igjen. Det er bare å møte opp ved bommen på Sogsnvann. Og som bildene viser - du blir ikke alene.

Oslo Roadrunners :


Bommen på Sognsvann - her har mang en løper ventet på en eller flere treningskamerater opp gjennom årene. Folk var tidlig ute i sommerværet
FOTO : Tim Bennett


Tilbudet om felllestreninger skal være for alle. Derfor var det også med noen blinde. Her ser vi Liv Åse Skeide, sammen med Christian Ingebrigtsen.
Christian skal være hennes ledsager på  halv maraton i Oslo.
FOTO : Tim Bennett


Og der hvor løp bedrives, er stort sett også Jack Waitz.. Som alle vet har Jack et stort  hjerte for løping og han var fornøyd med oppmøtet.
FOTO : Tim Bennett


De 4 musketerer...Headcoach Harald Solhaug Næss skisserer opplegget, mens Dag Aalvik,Espen Ringom og Sharon Broadwell lytter nøye.
FOTO : Tim Bennett


Tone Ilstad Hjalmarsen ( i gult), var også med som ledsager i dag. Hun hadde selvfølgelig vært ute og løpt allerede.
FOTO : Tim Bennett

Intervallene er i gang. Som sagt, så er det et tilbud for absolutt alle uansett form. 
FOTO : Espen Ringom


Samme gjeng underveis i intervallen. Intervalltrening er alltid morsommere sammen med andre.
FOTO : Espen Ringom