Oslofjorden Rundt.jpgLøpet tilbyr to distanser - 80 og 160 km. Begge distanser starter i Moss lørdag 18. oktober kl. 08.00.
80 kilometer har målgang i Sandvika, mens 160 kilometer ikke er ferdigløpt før ankomst Horten. Distansene er ikke nøyaktig kontrollmålt og kan derfor avvike noe. Det er mye asfalt, men man har også lagt opp til så mye stiløping som mulig.

Påmelding (ToppTid)

Mer om løpet på ultrafrykholm.com

Løypa Denne stemmer bortsett fra at Starten er flyttet til Moss

- Oslofjorden Rundt 2014 vil være et løp der løperne i stor grad må regne med å være selvforsynte med mat og drikke og benytte seg av de tilbud som ligger langs ruta. Vi kan likevel bekreftet at det blir servicestasjoner i Sandvika (Löplabbets butikk), Drammen og Holmestrand. Vi håper også å kunne tilby en eller to servicestasjoner mellom Moss og Sandvika, sier en av de to initiativtagerne, Tomas Pinås til kondis.no.

ecoRUN arrangerer transport av en bag/ryggsekk med ekstrautstyr/skift som blir gjort tilgjengelig i Sandvika og i Horten. Klarer man å organisere et servicepunkt mellom Moss og Oslo vil bagen/sekken også bli gjort tilgjengelig der.

- Alle løpere vil bli utstyrt med en GPS tracker slik at både venner, familie og nysgjerrige kolleger kan følge løperne underveis. Denne trackingen er også viktig for ecoRun slik at vi kan vite hvor alle løperne til enhver tid befinner seg. Dette er særlig viktig slik at vi lett kan lokalisere en løper som er i behov for hjelp, sier Pinås.

Alle løpere må løpe med ryggsekk som inneholder:
- min. 1,5 liter drikke fra start og ut fra alle servicestasjoner
- tilstrekkelig med mat til å klare seg til neste servicepunkt eller bensinstasjon/butikk
- Telefon med fulladet batteri og løpsledelsen telefonnnummer lagt inn (oppgis ved start)
- Hodelykt med reservebatterier
- Refleksvest
- "space/emergency blanket" (tynt varmereflekterende stoff)
- Klær tilpasset årstid og værvarsel

Alle som løper "Oslofjorden Rundt 2014" får en t-skjorte med løpets løpets logo.

Alle som fullfører "Moss - Sandvika 80" km innen 14 timer og alle som fullfører "Moss - Horten 160 kilometer" i løpet av 30 timer får løpets eksklusive beltespenne.

ecoRUN vil komme tilbake med forslag til transport og parkering. Man ser bl.a. for seg at de som kommer fra Vestsiden av fjorden parkerer i Horten og tar ferga over fjorden direkte til start på lørdag morgen, mens de som naturlig hører hjemme på østsida av fjorden parkerer i Moss og tar ferga tilbake til Moss etter målgang.

Det er mulighet for å dusje i Sandvika for de som avslutter løpet sitt der.

- ecoRUN skal ta godt vare på alle - både de erfarne som ønsker å løpe fort og de som kun har som ambisjon å fullføre. Vi håper at de som organiserer seg med egen service i tillegg til våre servicepunkter i god ultraånd generøst vil dele sin private service med andre løpere, sier Pinås, som lover at ecoRun vil sørge for at disse bilene blir utstyrt med mat og drikke som kan deles ut til alle trengende løpere underveis