Også den gamle storløperen Bjarte Vik holder god fart sine 47 år til tross. Med 17.42 tok han en flott 3.plass bak Helge Simmenes.

Det var god stemning under det 6. løpet da Åsanekarusellen startet opp igjen etter  sommerferien. Rundt 270 fullførte dagens løp der de fleste valgte 5 km. Kun 35 fullførte den doble distansen.

Silje Lindstad fra arrangørklubben Norna Salhus var raskest på 5 km blant kvinnene. Hun vant på 19.21. Nå er Ungdomsmesterskapet i Sandnes neste stopp for henne. Der blir det en travel helg med 3 løp på 3 dager. Til kondis forteller vinneren at hun var godt fornøyd med gjennomføringen i dag selv om det var et stykke bak pers. Målet var å få en skikkelig tøff økt før UM, noe hun føler hun fikk i dag. Hun er fast bestemt på å løpe alle 3 distansene under UM, er medaljekandidtat på de to lengste 3000 m og 2000 m hinder og håper på en ny pers på 800 m. Avslutningsvis syntes hun det er gøy at Norna Salhus har fått til et slikt stort og godt karusell løp ute i Åsane. Kjekt at så mange stiller opp.

Klubbkamerat Bjørn Rusten Lundberg vant 10 km på 34.35 mens seieren i kvinneklassen gikk til  Birgit Marianne Menge på 50.33.