Introbildet: Elisabeth Rundtom, Jan Ketil Vinnes og Per Jan Helset foran samlingstedet i Østremsetra Opp, Emblem IL sit flotte klubbhus.

Deltakeravgiften på 200 kr er nok til å gi reint vann til et menneske resten av livet i Afrika. Er du med på ett av arrangementa lørdag 27. september, er du også med på å støtte Kirkens Nødhjelp for å skaffe reint vann i økonomisk fattige land.

Starten på det 5,5 km lange motbakkeløpet starter fra Emblemsanden førstkommende lørdag kl. 15.00. Da må man på forhånd ha meldt seg på per link på internet her. Det nytter ikke å komme med kontanter for å melde seg på ved start. Etter løpet er det kafé og premieutdeling på klubbhuset, ved siden av Emblem skole. På skolen er det garderobe og dusj.

Vi foreslår følgende opplegg for dagen: Parker bilen ved Emblem skole og bruk garderoben på skolen til å skifte tøy. Ta oppvarmingen ved å jogge rolig ned til start på Emblemsanden der du får utlevert startnummer ved å oppgi nummeret du fikk ved webpåmelding. Ekstra klær blir fraktet med bil til målområdet ved Østremsetra. Etter målgang beveger du deg ned igjen til klubbhuset på Emblem der det blir premieutdeling og salg av mat/drikke. 

For familien blir det barneløp på 800 meter ved klubbhuset. Etterpå er det familietur til Østremsetra der man kan ta i mot løperne i motbakkeløpet og danne heiagjenger.

Tidsplan for aktivitersdagen:
12.30 - Påmelding barneløp på klubbhuset
13.00 - Barneløp 
13.30 - Påmelding familietur på klubbhuset
14.00 - Familietur
13.30 - 14.30 - Utdeling av startnummer på Emblemsanden
15.00 - Start Østremsetra Opp på Emblemsanden
16.30 - Premieutdeling og kafé på klubbhuset

Se nettsida til Østremsetra Opp

Les tidligere forhåndsomtale

Studer langtids værmelding for Emblem på yr.no

Er det noe du lurer på, er det bare å kontakte Jan Ketil Vinnes på telefon: 97475562 og e-post: jan.ketil.vinnes@alesund.kommune.no

Start_forehandStarten på motbakkeløpet er heilt nede på Emblemsanden, ved siden av volleyball-banene

Kajakk_forehandEn av de flotte premiene i løpet er en kajakk, verdi 8000 kr

Vann_forehandFra venstre: Jan Ketil Vinnes (hovedansvarlig), Per Jan Helset (merking) og Elisabeth Rundtom i arrangørklubben skigruppa i Emblem IL. Arrangøren og deltakere vil bidra med å skaffe reinere vann i økonomisk fattige land