OslosBratteste.jpgOppdatert 27.09.:
Påmeldingen holdes åpen til fredag 27. september kl 20:00. 

- Vi har nå passert over 3000 deltagere for årets utgave av Oslos Bratteste. Dette er en formidabel vekst fra fjorårets 1989 deltagere. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, og vi holder påmeldingen åpen til fredag kveld kl 20:00. Vi vil gi alle muligheten til å oppleve oppturen til Oslos tak på sitt beste! Den som sier det er  Morten Nilstad Pettersen som er presseansvarlig for Oslos Bratteste.

Oslos Bratteste har også blitt et populært, sosialt idrettsarrangement for bedrifter. EY stiller blant annet med hele 357 deltagere og vil dermed være godt synlige i løypa på lørdag.

Folksomt.jpgOslos Bratteste er utfordringen alle kan klare - og for noen er utfordringen ekstrem. Cato Ulvestad, skal forsøke å komme seg opp Oslos Bratteste i rullestol og gjør det i samarbeid med flere av Norges beste brytere (Thomas & Anders Rønningen, Pål Eirik Gundersen, Petter Karlsen, Anders Malmstrøm og Alexander Burger) og Personskadeforbundet. Gjengen testet deler av traseen på tirsdag og er nå klare for årets utfordring!

Oslos Bratteste ble arrangert første gang i 2009 med 375 startende deltagere. Siden den gang har vi hatt en jevn vekst i antall deltakere, og setter i år deltakerrekord for 5. året på rad.

Bak Oslos Bratteste står Slevik IL, en klubb bestående av satsende (eller tidligere satsende) orienteringsløpere. På lørdag stiller vi med over 80 arrangører og alle har et ønske om å bidra til folkefest på Tryvann. - Vi gleder oss til å lage et spektakulært, publikumsvennlig og sosialt motbakkeløp i Oslos flotteste natur på lørdag, sier Morten Nilstad Pettersen

Husk også: Oslos Bratteste er Kvalitetsløp, så Kondis-medlemmer har rabatt på startkontingenten.

PÅMELDING

Løpets hjemmeside


Oslos_Bratteste_vignettbilde_640x427.jpg



Oslos Bratteste for 5.gang

Anne_Nevin_mot_Maal_A20G3607.jpgDetagerrekorden i Oslos Bratteste fra 2012 er på
1 967 fullførende løpere. Med over 2 300 påmeldinger allerede blir det ganske sikkert rekorddeltagelse også i 2013, og antagelig over 2 000 fullførende. Løypa i Oslos Bratteste er på 2.7 km og har 407 m stigning. Fjorårets løp ble vunnet av Anne Nevin (bildet) fra Strindheim og Johan Bugge fra Eidsvåg IL, mens løyperekordene er fra 2011.

Løyperekord herrer:   14:32 Sindre Buraas
Løyperekord kvinner: 17:37 Heidi Weng

Kondis.no fra 2012-løpet: Johan Bugge og Anne Nevin vant

Sindre Buraas er klar (forhåndsomtale mai 2013)


PRESSEINFO FRA ARRANGØREN:

Fra hodelykt til Planica-tur

Det lønner seg å være med i Oslos Bratteste. Vi legger stolthet i premieringen. Er du jente og setter ny rekord, så får du blant annet en tur til Planica og deltagelse i Red Bull 400.

Å delta i Oslos Bratteste skal selvsagt premieres! I år kan vi blant annet tilby:
•    Alle deltagere får en goodie-bag med blant annet den gjeve deltagerlua fra Trimtex. Gled deg til årets design!
•    Den jenta som tar rekorden fra Heidi Weng (17:37) får en reise til Planica sammen med Weng, samt deltagelse i Red Bull 400, et motbakkeløp opp skiflyvingsbakken i Planica. Alt dette fra vår samarbeidspartner Red Bull.  
•    Petzl leverer eksklusive hodelykter til topp 6 i herrer og damer, uansett aldersklasse. Petzl gir også premier til topp 3 i alle aldersklasser under 30 år.  
•    Alle klassevinnere får den suverene motbakkeskoen Icebug Acceleritas3
•    I år er det Icebug-spurten og Petzl-platået som gjelder dersom du skal sikre deg innlagte spurter.

Påmeldingene strømmer inn
Nå er vi over 1900 påmeldte til Oslos Bratteste. Vi satser på deltagerrekord, det blir sosialt og det blir spektakulært! Kjenner du noen som ikke har meldt seg på enda?

Påmeldingen er fortsatt åpen - og vi har plass til deg og dine venner.
Ordinær påmeldingsfrist er 23. september kl 23:59 - så spre ordet i dag!

Paa_vei_oppover_mot_maal_IMG_20111001_115052.jpg

Foto: Frode Klevstul 2011