Løpsleder Heige Reinhold har tatt kontakt med oss for å fortelle at påmeldinga til Skuggenatten 12-timars stenger torsdag 15. juni kl 08:00. Der bli ingen anledning til etteranmelding.

Skuggenatten 12-timars arrangeres lørdag 18. juni - og løypa som løpes er den samme som benyttes i motbakkeløpet Skuggenatten Opp som også var NM-løype i motbakkeløp i 2015. Den store forskjellen er at i ultraløpet skal det løpes både opp og ned - flere ganger, så mange ganger man rekker på 12 timer.

Det er 20 påmeldte hittil, og de tre beste damer og herrer vinner startplass i årets Telemarks Tøffaste som arrangeres 3. september. Vinneren får også vinner-gulltrøye og det er trekningspremier blant alle.

PÅMELDING

Omtale fra fjorårets løp: Øyunn Bygstad og Jørn Hjørungnes vant Skuggenatten 12-timars

Det er elektronisk måling rett på nett for hver runde (RaceTracker/ Daniel Callagher).
Se all info her: Skuggenatten 12-timars

08-Vinneren Jørn Hjørungnes imponerte alle. Lett i kroppen og stor fart hele tiden. (640x424).jpg
2015: Jørn Hjørungnes vant en klar seier og brukte i snitt 73 minutter på hver av de ni turene opp/ned Skuggenatten.

2015: Øyunn Bygstad kommer smilende nedover svabergene...