400 startplasser gjøres tilgjengelige når påmeldingen åpner om få dager. I fjor ble 300 startplasser fylt opp i løpet av en langhelg, og arrangøren håper på god interesse rundt arrangementet også denne gang.

Kondis.no reportasje fra 2014-løpet: Nok en suksess for Trondheim Triatlon

PÅMELDING (ÅPNER 23.NOVEMBER KL 20:00)

Med svømmestart fra Munkholmen, sykling langs fjæresteinene i Trondheimsfjorden, og løpeetappe langs Nidelva vil deltagerne også neste år få med seg noen av de fineste delene av Trondheim og omegn.

Deltagerne på Trondheim triatlon skysses med båt til Munkholmen. Fra Munkholmen vil deltagerne svømme om lag 2 kilometer inn til Ilsvika. Sykkeletappen er på cirka 50 kilometer, og går fra Ilsvika, ut langs Trondheimsfjorden til Rye. Derfra sykler deltagerne langs havet på Ytre bynesveg ut til golfbanen på Byneset, og følger så Bynesvegen tilbake til Ilsvika. Løpeetappen går fra Ilsvika, langs strandlinja til Ilabekken, og så opp langs denne. Deretter passerer en Ila Kirke, og fortsetter langs Nidelva til Bakklandet, rundt Festningsparken, og over Gamle bybro. Tilbaketuren går forbi Nidarosdomen og Erkebispegården til Ila kirke, og så gjennom Ila til målgang i Ilsvika. Løpeetappen er på om lag 12 kilometer. I alt skal deltagerne tilbakelegge 64 kilometer.

Det var mye publikum og god stemning i Ilsvika på Trondheim triatlon i år, noe årets film gir et lite inntrykk av. Den ligger på www.trondheimtriatlon.no Til neste år vil arrangementskomiteen blæste løpet mer og gjøre det ennå bedre å være publikum!

Spente deltagere på Munkholmen før start 2014 (arrangørfoto)