Igjen er det klart for det meget populære Påskemaraton som i fjor satte deltakerrekord med 144 deltakere. Det var et ganske så kaldt løp som ble varmere utover dagen og ble til et riktig så fint Påskemaraton. Som vi ser på bildet under var det en god del snø og de fleste løp godt påkledd. Helene Groth, SK Kraft (bildet under) vant halvmaraton på 1:33:24 i sitt debutløp på halvmaraton. 

I år er det meldt 11 grader ved start kl.10:00 og hele 17 grader kl.14:00 Det er altså all grunn til å ta frem kortbuksa!

Det er halvmaraton og maraton som er distansene og løypa løpes henholdsvis 2 og 4 ganger. 114 er forhåndspåmeldt og blant de forhåndspåmeldte finner vi bl.a. Helene Groth, vinner av halvmaraton i fjor. Hun får konkurranse av bl.a. Dorthe Foss.

Odd Gunnar Tveit som alltid løper i kortbukse får nok følge av mange i kort på mandag. Tveit har deltatt i mange Påskemaraton og det har også Øystein Mørk, SK Kraft, som er nederst på påmeldingslista, men som har mange topplasseringer  i Drammen.

Med det flotte påskeværet kan det bli mange etteranmeldte på løpsdagen. Påskemaraton innleder løpssesongen i Buskerud, og det kan bli en feiende flott sesongåpning!

Sjekk ut alle tidligere reportasjer:  Samleside for Påskemaraton
 
BILDET: Gjermund Sørstad, Øystein Mørk, Ola Matre og  Ian Peter Grohse tok teten på halvmaraton på de første metrene. Disse fire kom også først til mål.
 

Her er et bilde fra den aller første Påskemaraton i 2005. Med ryggen til ser vi primus motor for arrangementet, Tom-Rune Bertelsen.
 
Helene_Groht_IMG_3844.jpg
Helene Groth, SK Kraft vant halvmaraton på 1:33:24 i sitt debutløp på halvmaraton i 2013.