Til kveldens Quiz på Peloton er det bare å komme enten en stiller med lag (maks fire personer) eller en kommer alene og eventuelt danner lag med andre som kommer.

Utgangspunktet er to runder a 10 spørsmål med pause på ca. en halv time i mellom. I varighet ser vi for oss at det blir på 2 timer, men som de uerfarne quizarrangører vi er, vet vi ikke helt hvordan det blir i virkeligheten.
 

Et fysisk møtested for de kondisjonerte?

Sykkelkafeen Peloton i Oslo har allerede blitt et møtested for kondisjonerte. Sykkelenentusiaster og klubber har allerede inntatt kaféen for å ha møter eller å følge Tour de France og Vuelta de España og andre sykkelritt.

Når Kondis i dag  drar i  gang quiz med spørsmål fra kondisjonsidrettene sykkel, løp, langrenn, multisport osv. så er det både for å gi de kondisjoninteresserte et quiztilbud, men det kan også bli spiren til å få et møtested for de som løper og driver andre kondisjonsidretter. Allerede har f.eks. sykkel- og løpeklubben Blodsmak lagt sine medlemsmøter til Peloton.

På sikt ser vi for oss at Quiz-kvelden kan utvikle seg til å bli to ganger i måneden eller oftere. Kanskje Kondis kan få en avtale med et treningssenter i nærheten og folk kan legge treningsøkta i byen og få dusjet og skiftet like ved, før de møtes for Quiz og annet samvær med løpsvenner.

Forfattere av Kondisjonsbøker kan få presentert sine nye bøker. Vi kan få foredrag av trenere og andre i kondisjonsmiljøet. Sportsbutikker kan presentere vårkolleksjon av løpesko osv. 

I kveld blir det i hvert fall muligheter for å få testet hva en vet...og ikke vet... om kondisjonsidretter.

Peloton finner du i Hausmannsgate 27, på hjørnet mot Torggata. Peloton kan du også følge på facebook.