Her kommer litt info om hva som skjer på lørdag 8.april i forbindelse med

PILTEVARDEN MOTBAKKELØP

Kl 10.00 og utover. Registrering for turgåere og løpere begynner i Mjømna bygdehus. Der blir det også utdeling av vannflasker og frukt til turgåerne.Gode muligheter til klesbytte for de som ønsker det.

Kl 11.00 Turgåerne starter fra Mjømna kirke.

Kl 11.30 Løperne starter fra Mjømna kirke. De får utdelt vann på toppen av Piltevarden.

Ca kl 13.00 begynner vi premieutdeling i Mjømna bygdehuset.  Her håper vi på fult hus, som i fjor, av både tilreisende og lokale.

Det er vel ikke så mange som kan motstå varme nystekte lapper, vafler og nytraktet kaffe, så Therese og Louise står klar i bygdehuset å steiker.

Merethe har stått hjemme og bakt skillingsboller til oss + at vi har noen kaker utenom. Tenker dette skal bli god mat etter en flott tur, og koselig mens vi holder på med premieutdeling.

TUSEN TAKK TIL YGIL DAMENE for bakst

En representant for 3 fjellturen i Ytre Gulen kommer og forteller litt om deres arbeid og arrangement.

Vi har i år som i fjor pokal til beste tid til herrer, beste tid til damer,og en pokal til den nærmest den hemmelige idealtiden som vi har satt på forhånd.
Alle barn som deltar får selvfølgelig en påske overraskelse.

Starten-640.jpgKlart for start i det første motbakkeløpet på Piltevarden

Løpet gikk av for første gang palmehelgen 2016. Den gang kom 112 personer. Bor ca 40 fastboende på øyen. Vinneren blandt damene ble da Anita Lilleskare og Thomas Finshus vant herreklassen.

I år starter turklassen kl.11. Konkurranseklasse starter kl.11.30 og da med individuell start. Dem som løper konkurerer mot beste mann og dame. Turgåerne konkurerer mot en idealtid arrangøren har satt. Alle får derfor startnummer med elektronisk chip. 

Etter løpet samles alle i Mjømna bygdehus for premieutdeling, medaljer og påskeknask til de allar minste samt kaffi, og annen mat til alle. 

Foreløpig 60 påmeldte for årets arrangement. Vi håper enda flere melder seg på. Det koster 50 kr å delta. 

logoLarge-640.jpg
Klikk på logo for påmelding