Hak av for «Ja, takk, jeg ønsker gratis prøvemedlemsskap ut året» på vårt innmeldingsskjema, og bli medlem ut 2018 helt gratis (gjelder kun de som ikke har vært medlem hos oss tidligere). Det eneste du trenger å gjøre om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet neste år, er å gi oss beskjed om dette innen forfallet på neste års faktura. Du vil få en e-postadresse på fakturaen som du sender utmeldelsen til. 

Som medlem i Kondis har du mange fordeler. Du mottar abonnement på medlemsbladet Kondis med mye godt treningsstoff. Bladet kommer ut 10 ganger i året. Hver ny utgave av bladet sendes til din postadresse, men du har også tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016 på våre nettsider. 

I tillegg får du tilgang tli å lese alle våre medlemssaker på nett. Dette kan være treningstips, bildeserier fra arrangementer, og intervjuer med spennende mennesker i Kondismiljøet. 

Kondis har inngått samarbeidsavtaler med en rekke samarbeidspartnere som gir deg som medlem rabatt. Her kan du få rabatt på både flyreiser, hotellovernattinger, og kjøp av treningstøy og utstyr.En fullstendig oversikt over våre medlemsfordeler finner du her

I tillegg får du rabatt på startkontingenten i en rekke kvalitetsløp over hele landet. På distanser fra 21 kilometer og oppover er rabatten 80 kroner, mens den er 40 kroner for distanser under 21 kilometer. Oversikten over kvalitetsløp finner du her.

Kondis er en ideell organisasjon som er opptatt av å spre treningsglede og motivere alle til å være fysisk aktive. Vi ble etablert i 1962 som Den Norske Maratonklubb av en gruppe løpere som var glade i å løpe langt. Etter hvert skiftet vi navn til Kondis og er nå en organisasjon for alle som er interessert i kondisjonsidretter som for eksempel løping, langrenn, sykling og triatlon.

Vi arrangerer treningsturer, har eget lag i Holmenkollstafetten, og har treningsgrupper der deltakelsen er gratis. 

Dersom du ønsker å prøve hvordan det er å være medlem hos oss, kan du nå få et uforpliktet medlemskap ut året helt gratis. Når denne perioden er over, vil du motta en faktura fra oss for medlemskap for neste år. Dersom du ikke ønsker å fortsette medlemskapet, sender du en e-post til adressen på fakturaen og gir beskjed om at du vil melde deg ut. Hvis ikke løper medlemskapet til du gir oss beskjed om at du ikke lenger ønsker å være medlem. 

Tilbudet gjelder kun de som ikke har vært medlem hos oss tidligere.

Ønsker du å melde deg inn, haker du av for «Ja, takk, jeg ønsker gratis prøvemedlemsskap ut året» på vårt innmeldingsskjema og trykker send. Du vil da bli registrert i vårt system og mottar en e-post fra oss med påloggingsinformasjon nederst som gir deg tilgang til å lese medlemsaker og blader digitalt på våre nettsider. I tillegg har du fra første dag tilgang til alle våre andre medlemsfordeler