Pressemelding fra Enern Oppdal AS:

Årets Randoenern er også norgescup, og vi ønsker alle norgescupdeltakere velkommen til Oppdal!
Det er mange sterke navn på startlisten allerede før forhåndspåmeldingen går ut torsdag 26/3. Blant dem finner vi hjemmefavoritten Hildegunn Gjertrud Hovdenak som er i storform og vant siste norgescuprennet, Romsdal Rando. 

Olav Bakketun Tronvoll og Glenn Tore Løland (respektive andre- og tredjeplass på forrige norgescup) kommer til Oppdal for å utfordre våre lokale ambassadører Håkon Inge Blokhus og Mads Johan Hårstad. Disse to har viktige poeng å samle i forbindelse med Superenern (best av 4 Enern-arrangement i løpet av året). Vi kan garantert love et renn med stor spenning og løyperekorder.    

Løyper for alle nivå!
Løypa vil i år som tidligere år være delt i tre mulige distanser. 5 fjell er den lengste, og deltakerne i norgescup går denne distansen. For de som ønsker en litt kortere variant, kan det gås 3 fjell. Og for familier og andre som vil delta på trim, er det mulig å gå 1 fjell. Målgang for alle er i Oppdal sentrum.

Vi kan regne med både sterke prestasjoner fra norgeseliten og påskeglade trimmere – alle med et felles mål om en god fjellopplevelse. Publikum oppfordres til å møte opp, og det er fint å stå nede ved Vekvessetra, på toppen av Vangslia, nedi Ådalen og på toppen av Hovden.

5 Fjell AKTIV/NORGESCUP. Løypa er på ca. 15,5 km og har ca. 1900 høydemeter med start ved Haugen Gård (Vognill). Fellesstart kl. 10.30

3 Fjell AKTIV. Løypa er på ca. 10 km / ca. 1200 høydemeter og starter ved Haugset. Fellesstart kl. 10.30

1 Fjell TRIM/FAMILIE (uten tidtaking). Løypa er på ca. 3 km / ca. 280 høydemeter og starter i Ådalen. Fellesstart kl. 11.30

Med oss på arrangørsida har vi Oppdal Klatre- og Fjellsportklubb og hovedsponsor VPG. Både klubben og butikken består av en stødig gjeng med meget god kompetanse og bred nasjonal og internasjonal erfaring innen toppturer. Og deres største krav til et slikt renn er at det skal gå i skredsikre områder.

Med 100 deltakere i fjor var vi Norges største randorenn, og vi håper vi kan slå den rekorden i år! 

Påmelding innen 26/3 her 


Kommende arrangement fra Enern Oppdal 2015:

•    Søndag 29. mars: Randoenern. Aktiv/turklasse 15,5 km, 10 km. Trimklasse 3 km. Påmelding åpnet!
•    Lørdag 8. aug.: Sykkelenern. Aktiv/turklasse 76 km, 42 km. Trimklasse 25 km. Påmelding fra og med 1. april 2015.
•    Lørdag 12. sept.: Fjellenern. Aktiv/turklasse 8 km. Trimklasse 7/8 km. Påmelding fra og med 1. juni 2015. 

Enerns heimeside