Om en skal peke ut en taper i overgangsmarkedet for løpere, så stikker Vidar seg nokså klart ut. Flere av de som har løpt for Vidar i mange år, forlater nå klubben. De mest profilerte er Silje Fjørtoft, Veronika Blom, Yngvild Elvemo, Kristine Eikrem Engeset, Ida Bergsløkken, Ane Uglem Mobakken, Eirik Gramstad, Håkon Mushom, Andreas Kramer, Dadafo Dhaqabi og Andreas Myhre Sjurseth.

De fleste av disse har ikke angitt noen ny klubb og har dermed ennå muligheten til å  melde seg inn igjen. Det har ikke Veronika Blom som går til Tjalve, Ida Bergsløkken som vil løpe for Royal Sport, Ausgust Flø som vender tilbake til Fredrikstad og Håkon Mushom som har meldt seg inn i Kristiansand Løpeklubb. 

I tillegg til Veronika Blom får Tjalve Elisabeth Angell Bergh fra Haugesund, Martin Berntzen Engevik fra Nittedal samt Ingrid Halvorsen Folvik og Karoline Finne som begge kommer fra Gular. Tjalve mister Erik Udø Pedersen som går til Kristiansand Løpeklubb, og Christina Toogood som vender heim til Sandnes.

Ellers legger vi merke til at Ørjan Grønnevig ønsker å gå fra Spirit Stavanger til Skjalg, men her er det en økonomisk uenighet som må løses før overgangen er gyldig. Elise Selvikvåg Molvik har også meldt seg ut av Spirit Stavanger mens Marthe Katrine Myhre forlater Gjøvik til fordel for Vind.


Se hele overgangslista hos friidrett.no

Bilderesultat for ørjan grønnevig kondis
Både Ørjan Grønnevig og Dadafo Dhaqabi er begge i ferd med å skifte klubb. (Foto: Oddny Ringheim)