Tobias_Groenstad_Olaf_Talmo_IMG_20160629_181213.jpgAll grunn for Tobias Grønstad, Tjalve (tidligere Koll) og Olaf Talmo, Koll til både å smile og å være slitne. Rett bak de to raskeste i det 452. Sognsvann Rundt Medsols kom disse unggutta på henholdsvis 14 og 15 år. Grønstad satte pers med 10.59, første gang under 11 i år, og Olaf Talmo løp på 10.48, og var bare tre sekunder bak persen.  Vi fikk også en aldersrekord denne kvelden da Anne Karine Leira tok aldersrekorden for 79-åringer og noterte 28.10

SRM med værgudene som sponsor
Ikke siden 26. august i 2015 har det regnet under Sognsvann Rundt Medsols når løpet pågår fra kl. 18:00 - 19:00. Det ble oppholdsvær igjen for SRM tross for at det var meldt at det skulle begynne å regne kl.18:00. Tvertimot var det sol og riktig fin temperatur da de 106 som løp inn på tid, gjorde seg klare for løp.

Det kom noe regn de siste 10 minuttene av løpet, men da var det bare 4-5 løpere som fortsatt holdt på, og dermed var det 23. Sognsvann Rundt Medsols på rad arrangert som oppholdsværsløp. Rekorden står dermed i fare. Den er fra 20. august 2003 til 17. august 2004 da 25 SRM-løp på rad ble arrangert uten regn.

SRM eneste arrangør i Oslo og Akershus som byr på løp i juli
Sognsvann Rundt Medsols minner om at mens det ikke arrangeres et eneste løp utenfor bane i hverken Akershus eller Oslo i jul,i så byr SRM på ikke mindre enn ni løp. Allerede på tisdag i neste uke arrangeres motbakkeløpet Fagervann Opp. Sognsvann Rundt Medsols arrangeres onsdag og torsdag går det første løpet i Øyakarusellen, Hovedøya Rundt.

SRM melder om at Fagervann Opp er overbooket med 124 påmeldte, men at de slipper til 130 i alt.
En kan melde seg på her. Hovedøya Rundt har rundt 14 plasser ledig. Påmelding til Hovedøya Rundt og de tre andre øyaløpene kan gjøres her.