Kondismedlem Sponset innhold
Foto: Lisa Coniglio, Camera4, SCC EVENTS

Foto: Lisa Coniglio, Camera4, SCC EVENTS

Reise til Berlin Marathon til årets beste medlemsverver 2017

Ikke før har et nytt år startet så er vi klar for en ny vervekonkurranse. Den som verver flest medlemmer i Kondis i år, vinner en reise til Berlin Marathon 2018.

Det er PWT Travel som har gitt oss reisen. Premien inkluderer reise tur/retur Berlin, tre netter i hotell, startkontingent i Berlin Marathon og transport til og fra startnummerutdeling.

Dere ankommer hotellet på fredagen og allerede samme dag reiser dere samlet til startnummerutdelingen hvor det er et strot messeområde med mange muligheter for shopping. 

På lørdag inviterer TWT Travel på morgenjogg i Charlottenburg hvor dere småjogger til Olympiastadion fra 1936. Turen er på 6 km. Vel framme blir det servering av mat og drikke. 

På søndag er det tidlig frokost før dere reiser samlet til togstasjonen og tar toget til sentralstasjonen. Herfra er det kun et par hundre meter å gå til starten ved Brandenburger Tor.

Over_broa_Fra_togstasjponen_IMG_3584.jpg
Folkevandring: Tusenvis av mennesker strømmet til startområdet i Berlin grytidig om morgenen. (Foto: Roy Freddy Andersen)

Start2_pulje1_A20G7687.jpgStart i Berlin Marathon 2016: Kl. 09.15 sto rundt 37 000 klar til start på 17. juni-gata som går midt gjennom Tiergarten, det store friområdet i sentrum av Berlin. Totalt kom 36 089 i mål, 26 828 menn og 9 261 kvinner. Det gir en kvinneandel på drøye 25 %. (Foto: Kjell Vigestad)

 

Det å løpe Berlin Marathon er en stor opplevelse. I fjor ble det nesten verdensrekord. Det var også mye bra norsk løping. Uansett resultat så er det en stor opplevelse å være med. Her får en sett store deler av Berlin by samtidig som en får løpe sammen med svært mange glade og oppstemte mennesker. Ingenting er som å oppleve Berlin sammen med andre løpevenner.

– Dette må være verdens beste arrangement! Det er stort og utrolig godt organisert, sier Trond Hansen som er annonseselger i Kondis og har vært med hele fire ganger tidligere. 

 

Andre gode givere til vårt vervelotteri: