Den gangen "Langtrampen i Nannestad" virkelig var en langdistansekarusell med distanser mellom 10 og 30 km var det noe over 100 deltagere på det meste - men utover 80- og 90-tallet sank deltagelsen kraftig.

Fortsatt er det ikke like mange voksne med som tidlig på 80-tallet, men når man inkluderer barnekarusellen er det nå flere deltagere enn noensinne - og deltagelse har økt for hvert av de seneste årene.

Langtrampen arrangerer hvert år en skikkelig premieutdeling - i år på Moreppen Grendehus torsdag 8.oktober med ca 50 personer til stede. I god gammel Langtrampen-stil ble det servert pølser og saft samt kaffe og vafler til de fremmøtte - og i tillegg ble mange flotte gevinster loddet ut, gevinster som var  spandert av næringslivet i bygda.

Løpsgeneral Odd Blakkisrud fortalte litt om økningen dette året i antall deltakere. Totalt har 224 personer vært med i 2015 (økning på 60 personer fra 2014), fordelt på 101 i barnekarusellen, 98 løpere på tid samt 27 trimklassen uten tid.

Det ble satt løyperekorder på begge distanser i 2015: Eirik Rustad fra Gjerdrum satte rekord i  den 5,6 kilomeyer lange Preståsrunden med 18:33. Erik Forbord hadde den gamle rekorden fra 2014 på 19:09

I den 9 km lange Bidslerrunden slo Erik Forbord sin gamle rekord fra 2014 med nesten ett minutt. Den nye rekorden lyder på 30:44

Resultater og omtale fra løpene i Langtrampen finner du her:
Samleside for løp på Romerike 2015
Her finner du link til innbydelse, resultater og reportasjer for løpene på Romerike (+link til tidligere år).

2015-vignett_750px.jpg- De fine keramikkpremiene ble godt mottatt. Fuglemotiv (dompapp) var årets motiv på plattene. For de som forstår seg på håndarbeid og kunst så må dette - etter min mening - være de flotteste premier som leveres ut i noe løpsarrangement i Norge, sier løpsgeneralen, og vi er enig.

Bilder nedenfor, fotograf: Torill Blakkisrud

IMG_2737.jpg

Per Engh (høyre) og Egil Bjerke (venste) sammen med løpsgeneral Odd Blakkisrud. Per og Egil har deltatt i alle 36 år. Jostein Brodshaug fra Feiring var dessverre ikke tilstede (også han har deltatt i alle årene).

IMG_2742.jpg

Tre av de yngste gutta sammen med løpsgeneralen.

IMG_2744.jpg

Herrene har fått sine premier. Dette er alle slitere som er med år etter år.

IMG_2746.jpg

Svært så blide damer i trimklassen.