Regnvær før start så ikke ut til å skremme deltagerne i onsdagens delløp i Harry Lagerts nattcup og dermed var der duket for ny deltagerrekord. Den gamle rekorden på 197 løpere ble slått med 9 og dermed kunne arrangør Jon-Petter Nielsen finne frem jakkemerket med «Harry Lagert CC» (CC=200 med romertall).

Kveldens løper var lagt i bratt skråliterreng i Fagervannsåsen mellom Skar og Øyungen og bød på til dels krevende orientering. Det ble dermed også denne kvelden en del ufrivillige ekstra runder i mørket.

Fredag arrangeres NM natt i Stavanger, noe som gjorde at startfeltet denne kvelden også innhold en del meriterte o-løpere: Bjørn Egeberg, Tyrving og Carl Godaager Kaas, Bækkelaget var to landslagsløpere på startstreken. Likevel var det Nydalens veteran og ringrev med hodelykt Anders Nordberg, som vant ganske så komfortabelt med 27 sek til Ekeberg i den 3,5 km Legendarklassen.

I Ola og Kari klassen på 3,5 km ble det seier til Leif Strømer fra Fossum, han hadde 41 sek avstand til neste mann som var Trond Kortner, Østmarka OK.

I Lokalklasse på 3,1 km ble det seier til Endre Stokseth, Nydalen, her var marginen hele 1,13 min til nr 2. Erik Paulsrud, Koll.  Dermed ble det som på løp 1 veteraner som toppet alle de tre hovedklassene.

De skilles ikke på alder og kjønn i Harry Lagerts nattcup, kun klasser etter løype i finalen. Legendar og Ola og Kari klassen løper i de innledende løpene samme løype, i disse to løypene var Marthe Gløersen, Bækkelaget den raskeste av damene kun 10 sek foran junioren Tilla Farnes Hennum fra Asker. I Lokal klasse var Delphine Poirot, Halden den raskeste av damene.

I rekruttklassen var det Nydalens 12 åring Axel Aadel, som hadde best kontroll på postene. Han var 8,53 min foran neste løper i mål, Kathinka Zahl Hagen, Fossum.