LOGO for bladet Kondis


Trond Olav Berg og Ingrid Kristiansen DNL,
var raskeste mann og kvinne i det 20.de Baksjøløpet

Bilder 1
Bilder 2

RESULTATER

 
Trykk på bildene for stor utgave
Bilder: Per Inge Østmoen og Heming Leira
Snø rundt Baksjøloppet      
     
 
Et aldeles praktfullt påskevær rammet inn årets Baksjøløp. Etter å ha reist fra Kongsvinger var det skog, skog og lite annet i en drøy mil. Så en kraftig og lang nedoverbakke og der var vi. Et lite sted ( vi søkte på Åbogen i Kvasir og det eneste som kom opp var Baksjøløpet) med hele bygda til stede og en masse tilreisende. Blant annet noen fra svenske Arvika IL som hevdet seg meget bra. En solid kontigent fra DNL som kom rett fra landsmøte på Kongsvinger stilte også til start. Under premieutdelingen var de titt og ofte oppe på podiet.

Det er spesiellt og være med på store maratonløp i utlandet som New York, London, Honolulu, Berlin, Stockholm. Men det er stor sjarm å delta i et slikt lokalløp som Baksjøløpet også. Vi trenger både storbyløpene med tusener av deltakere og de lokale løpene.
Sjarmerende var det også å måtte bruke en gammel utedass før løpet.
Med all snøen liggende rundt løypa og den sterke og varmende sola og en veldig frisk luft var det en nytesle å løpe. Baksjøløpet byr på en kraftig oppoverbakke den første kilometeren som du får som nedover til slutt. Her er det mulig både å løpe seg stokk stiv oppover og å få en lengre restitusjonsperiode etter utforkjøringen til slutt. Men det var en fin løype, passende utfordrende.
Løypa ble kontrollmålt av DNLs løypemålere lørdag og distansen er: Etter løpet kunne du hente deltagerpremien fra et langbord med nummerering for antall ganger du har deltatt.. Litt større premie for hver gang du deltar. Gledelig var det at med over 600 deltakere var det en økning på omlag 100 fra ifjor. Et meget godt arrangement som absolutt kan anbefales!

Øverste rad:
Snø er en fin dekorasjon i sol og når du slipper den i selve løypa kan det ikke bli bedre!
På vei til start.
Til høyre ser vi Viktor Larsen og Egil Bredholt, sjefene for Romerikskarusellen og aktive i styre og stell i DNL.

Nederste rad:
Til venstre: Tore-Per Olsen gjenvalgt leder i DNL, dvs. nå heter det President, Roe Holen distriktskontakt på Sunnmøre og ansatt på Kontoret Jan Terje Nilsen.
Til høyre: Familien Kristiansen fulgte gangskiltet når de var ute på veien før løpet. Senere ble det alt annet enn gang.


 
Copyright©DNL-KONDIS