I flott vårvær ble det fjerde løpet av årets Tjømekarusell arrangert i dag. Totalt hadde 23 store og små løpere funnet veien til Lindhøy skole på Tjøme for å delta i karusellen som arrangeres med ett løp pr måned.

Det ble levert mye god løping, og i kvinneklassen ble det satt ny løyperekord. Sofie Steinsvik vant marsutgaven av Tjømekarusellen under vanskelige forhold, og med bedre forhold på dagens løp forbedret hun sin egen bestenotering med nesten 1 minutt. Den nye løyperekorden lyder på 25:18. I herreklassen var det hjemmefavoritten Caspar Rieber-Mohn som var raskest med den femte raskeste tiden som er prestert i den 6,1 km lange løypa - tiden ble 24:37.

Det ble også arrangert kort løype (2,2 km) og gratis barneløp (800 meter). Alle deltagere og resultater finner man her, og en fyldigere reportasje fra løpet kan man lese her.

Neste løp i Tjømekarusellen arrangeres søndag 24.mai. Mer om arrangementet finner man på Tjøme Løpeklubbs nettsider.